Tänään käytiin Anun kanssa kaupungissa lankaostoksilla, kun siihen oli mahdollisuus. Pienessä ja ihanassa lankakaupassa oli loppuunmyynti. Rouva sanoikin, että on haikeata pakata lankoja pussiin. Hänet muistetaan jo lapsuuden ajoilta, kun äiti asioi kyseisessä putiikissa. Anukin osti lankaa ja puikot : )


340898.jpg
Tässä on mun langat. Neljä vyyhtiä (á 100g) Ullrikia, yksi valkoinen Tove (50g), kaksi kerää vihreää SandnesGarnin fritidsgarnia (á 50g), kaksi kerää vihreää SandnesGarnin Kitten Mohairia (á 50g), kaksi kerää valkoista Kitten Mohairia, sekä 40 cm 5.5 pyöröt.


340895.jpg
Tämä satsi on menossa Katrille.
SandnesGarnin Kitten Mohairia vihreänä kuusi kerää, Kitten Mohairia limen vihreänä kolme kerää, Kitten Mohairia ruskeana kolme kerää,  kasi kerää vihreää fritidsgarnia, sekä yksi vyyhti lappapuuron väristä fritidsgarnia.

Koko satsi pyöröineen maksoi 67.05€. Siis ihan pakko oli ostaa, kun halavalla sai : )


Viime vuoden puolella käytiin Katrin kanssa siellä Helsingissä. Käytiin Novitan tehtaanmyymälässä
Tarjuska mukanamme. Löysin sieltä edullisesti 400g Novitan Aino-lankaa. Eilen aloin katsomaan tarkemmin pussia ja sieltä löytyi melko hässäkkä pienten kerien seasta.

340936.jpg
Kuvassa on myös sytkäri kuvastamaan tätä hässäkkää. Näyttäähän tämä toivottomalta, mutta sainkin kuin sainkin selvitettyä ihmeenkin helposti. Lanka on nyt puikoilla ja valmis tuotos (toivottavasti) näkyy täällä ensi viikolla.