Katsoinpas tuossa 4D: seksiorjat. Järkyttävä dokumentti.Miten maailmassa voi olla niin käsittämättömän julmia ihmisiä, että köyhiä ja haavoittuvia ihmisiä voidaankin käyttää raakasti hyväksi?
Olka tai Olga, kauhea ämmä! Lupaa uskottavasti sinisilmäiselle tytölle töitä ja  myy heidät eteenpäin. Tämä iljettävä akka vielä haastattelussa kehtas taivastella sitä jos hän jää kiinni, hänen miniänsä maine menee, kun hän lukee juristiksi. Kuinka itsekäs idiootti eukko! Kaikkien tyttöjen tarinat oli kauheita.

Harmitavaa, että Tanian täytyi palata Turkkiin myymään itseään pikku-veljen leikkauksen takia. Tania pidätettiin kuukauden kuluttua ja karkoitettiin takaisin kotimaahansa. Hänen pikku-veli kuoli kuukausi kuvausten jälkeen.
 
Katian ja Viorelin tarina sai kyynelehtimään vuolaasti. Perhana, Katian myynyt (olikohan) Vlad sai vain 5 vuotta ehdollista vankeutta ihmiskaupasta, vaikka Katialle oli kerrottu todistaessaan että hän joutuu linnaan 8-15 vuodeksi. Katia menetti täysin ihmisarvonsa, kun hänet huumattiin, raiskattiin ja hakattiin. Hänen raskautensakin keskeytettiin seitsemännellä kuukaudella tämän takia. Katia oli siis raskaana joutuessaan seksiorjaksi. Onneksi Katialla on rakastava mies, joka taisteli vaimonsa kotiin.

Ohjelmaa katsoessani tunsin suurta vihaa näitä kauppiaita ja kuljettajia kohtaan. Uhreja säälin, mutta olin samalla ylpeä heidän urheudestaan selvitä hengissä. Olisin valmis vaikka heti marssimaan ihmiskauppaa vastaan. Lähteekö joku mukaan, etten näytä kovin nauretavalta kylpytakissani yksin hilluen ja megafoniin huutaen?