Tämä viikko on mennyt ihmeenkin nopeasti, vaikka maanantaina tuntui että kuolen tällä viikolla varmasti ikävään.Kouluviikko ja ankara tenttiin lukeminen on auttanut asiaan.

Edelleen on ihan hillitön ikävä Eliasta, mutta tänään en ole itkenyt. Jihuu, mä selvisin tästä koettelemuksesta! Pupunen palaa isänsä kanssa lauantai aamuna, voi mä odotan jo viikonloppua.

Vois muuten kuvitella, että olen rentoutunut ja levännyt nyt oikein kunnolla. Hah, kaksi eka yötä meni niin ikävöidessä, että ei tullut nukkumisesta yhtään mitään. Viime yönä luin sitten tenttiin. Joka yö on jäänyt unien suhteen noin viiteen tuntiin. Jo alkaa tuntuakkin siltä.Ens yönä pänttään päähäni rikkakasveja, miten ne leviää, nivelkärsäisiä, kaksisiipisiä,perhosia(kääriäisiä), kovakuoriaisia, punkkeja ja miten ne vioittaa, vioittaako toukka vai aikuinen, miten ne talvehtii, sieni-, bakteeri- ja virustauteja (kasvin) miten ne leviää ja säilyy sekä mikä on kasvipassi, mitä on  esim. sadonkorjuuvaro-aika. Ai, tulihan siihen vielä torjuntamenetelmätkin eli biologinen-, kemiallinen, mekaaninen-, fysikaalinen ja integroitu eli monitorjunta.

Tänään käytiin koulun kans Taitaja 2006-kisoissa Tampereella Pirkkahallissa. Oli kiva reissu. Bongasin sieltä pari julkkistakin. BB:n Pertun ja Tiinan.

Kuulumisiin...