Otsikkoon viitaten kesä meni siltä osalta, että ylihuomenna on palattava takaisin koulun penkille.

Kesätöissä oli kaupungilla. Tykkäsin työstäni ja minusta ja työnteosta myös tykättiin : )
Ensimmäisellä viikolla istuteltiin kesäkukkia. Reilu kuusi viikkoa perkasin kurtturuusupensaita. Kuokittiin kauheet määrät rikkakasveja isoista pensasryhmistä koululaisten kanssa. Iso homma, mutta näyttihän ne pensaat sitten hyviltä, kun vielä laitettiin lopuksi haketta niihin. Viimeiset kaksi viikkoa tehtiin keskustassa kaiken näköistä mm. pensaiden ja kukkaistutusten ruohimista, roskien keruuta, puistojen siistimistä (käytävät perkattiin kasvustoista), kesäkukkien siistimistä, pensaiden ja lehmuksien leikkausta jne.
Ensi keväänä tai viimeistään kesällä palaan tuonne takaisin. Työ voi tulevaisuudessa olla vakituinen ja ylenemismahdollisuudetkin on, ihanaa. Nyt elän unelmaani, joka on mahdollista toteutua lähes 100 % varmuudella.

Tänään siis matkaan opiskelupaikkakunnalleni ja menen majailemaan Katrille kolmeksi viikoksi.
Kolmen viikon aikana meillä on rakentamista ja sen näyttö, kääks. Huikeeta, kun koulu on jo noin loppusuoralla.
Näiden kolmen viikon jälkeen meillä on vielä kaksi lähiviikkoa syksyn aikana ja ne sisältää myös näytöt (hoidon ja yritystalouden näytöt). Vähhiin käy lähiviikot ennenkö loppuu. Loppuvuodeksi jäädään tekemään päättötyötä, eikä mulla ole hajuakaan mistä sen teen.
Tänään kävin katsomassa koulunsivuilla työjärjestyksen. Mahassa kierrähti melkoisesti, kun kurkkasin kevään lukkaria. viikko 7 eli helmikuussa 2008, 16 päivä klo 16-17 aikuisten valmistuminen, HURAA!

Alhaalla vielä kuva tältä aamulta, kun Ripe tuli miehen mukana jahdista meillä käymään. Elias poseeraa kaverina.

816099.jpg

Aurinkoista loppukesää kaikille kävijöille : )