Työssäoppimiviikko oli oikeastaan ihan turhaa. Tavoitteet ei täyttynyt ollenkaan : (

Launataina lähdettiin Anun kanssa katsomaan kaupunkiin Hunkseja. Jonotettiin ehkä tunnin verran ensin sisälle, jonotettiin vessaan, jonotettiin juotavia vaikka kuinka kauan. Ravintolassa oli vain kaksi järjestysmiestä (yksi ovella, toinen narikassa), yksi tyyppi hoiti narikkaa/lipun myyntiä. Kahdella tiskillä oli yhteensä kolme myyjää. Hiukan oli naftisti työntekijöitä, joten palvelu ei pelannut ollenkaan. Hunksien esitys jäi näkemättä, koska eturivin naiset seisoivat pöydillä. On harmillista, kun ei saanut rahoille vastinetta. Jos oisin saanut lipun hinnan takaisin, en narisis. Vaihdettiin ravintolaa, jossa palvelu pelasi paljon paremmin, mutta kauheesti ei tuttuja nähty. Kiva oli kuitenkin käydä Anun kans kahdestaan viihteellä : )

Yksi suuri harmitus on, kun ei ole rahaa! Opintotuki on ihan hanurista. Mielestäni sen tarvis olla lähellä työttömyyspäivärahaa. Opiskelu ei ole lorvimista tai saamattomuutta. Ymmärrän kyllä työttömyyden, mutta ½-1 työttömyyden jälkeen tarvis tuki poistaa, jos ei kerta ole saanut töitä, koulutuspaikkaa tms. En yleistä, mutta näitä lorvijoitakin on, jotka ei ota työtä vastaan tai ei viitti edes olla aktiivisia.
Osa-aika työllähän sais lisätienestejä, mutta hiukan hankalaa järkätä, koska asun kahdella paikkakunnalla. Toisaalta, pohjoisessa ollessani (kotona) ois kauheaa lähteä etäviikkoina töihin, kun joudun oleen muutenkin perheestäni erossa. Niin ja onhan mulla paljon koulutehtäviäkin etäviikoilla. Nytkin pitäis tehdä 3.11. mennessä piha- ja hoitosuunnitelma, sekä etätehtävä sipulikasveista. Kahteen tenttiinkin tarvis lukea. Suunnitelmiin saan lisämateriaalia ja infoa vasta loppuviikosta, joten sitäkään en voi aloittaa tekemään. Etätehtäväni tulee muuten samaan aikaan. Höh, monta päivää tuhrautuu, mutta ei voi mitään. Täytyy pyhittää taas yöt opiskeluille.
Sais edes raha-asiat jokseenkin kuntoon, ettei siitä tarvis murehtia. Mulla ei ole varaa edes perustarpeisiin. Onhan sosku, mutta kynnys on korkea...