Vatsani on ollut "outo" jo työssäoppimisajalla ja ihmettelin kovasti närästystä, jota esiintyi joka päivä. No, ajattelin närästyksen johtuvan ainoastaan kyykistelystä ja jatkuvasta kumartelusta.
Maanantaina alkoi kovat ylävatsakivut. Kouristelua ja poltetta. Etsin netistä tietoa ja siellä oli esim. vatsahaava. APUA, oireet viittaa siihen! Soitin terveysasemalle lääkäriaikaa, mutta sain sen vasta seuraavalle päivälle. Elias mummulaan hoitoon ja nukuin lähes koko päivän. Sen mitä kävin hereillä join piimää ja mustikkakeittoa. Elias tuli kotiin ja oli ihan hyvä olo. Sain pojan iltatoimet suoritettua ja hänet nukkumaan. Sen jälkeen alkoi taas tuskalliset kivut uudestaan. Painuin nukkumaan ja aamulla kävin lääkärissä. Siellä otettiin tulehduskoe, mutta tulehdusta ei ollut. Lääkäri paineli vatsaani ja poissulki sappivaivat ja umpisuolentulehduksen. Sen tiesin itsekin, kun kipu on enemmänkin vasemmalla puolella vatsalaukussa.
Diagnoosi: Happovaivat, joihin sain kahden viikon lääkekuurin. Sen jälkeen voin ottaa tabletin tarvittaessa, mutta jos vaivat jatkuu samanlaisena edelleen aletaan tähystämään vatsalaukku Helikobakteerin varalta.
Lääkäri meinas että vatsani oireilee kovan stressin takia, samoin sanoi kampaajani hiuksistani. Joo-o, stressiä on kovasti.


                               526053.jpgJos tänään säästyn kovimmilta kivuilta saan yhden käsityön valmiiksi. Päivitän blogini heti, kun tekele valmistuu.