Nyt olen viikon ollut puutarhakaupan tuotetietous ja neuvonta kurssia suorittamassa puutarhalla. Vettä, lunta ja räntää on satanut koko viikon. Siellä olen ahkeroinut pihalla pensastaimien  kimpussa. Niistä tarkistan talvivauriot ja leikkaan huonot oksat pois, sekä lisään kasvualustaa. Kivaa hommaa, mutta äitienpäivä "sotki" varsinaisen oppimiseni. täytyi tehdä sellaisia hommia paljonkin, mitkä ei mulle kuulunut ja jotka ei auta opinnoissa mitenkään. Joka päivä tuli jokin kukkakuorma, jota täytyi purkaa ja laittaa esille ja perjantaina kastelin koko päivän kukkasia ja ylitöiksi meni sekin päivä. Ihan käsittämättömän paljon hommaa yhden juhlapäivän vuoksi.

Myöhään torstai iltana valmistui sukat , mutta en ehtinyt ottaa niistä kuvaa kun ne matkasi perjantaina Ruotsiin mieheni muukaan työkomennukselle. Niidenkin tekemiseen kesti viikkoja, kun aika on niin rajallista.

Pihasuunnittelun näyttötyö pitäis olla koululla 23. päivä. Se on pahasti vaiheessa ja siihen ois kirjoitettava työ- ja hoitoselitykset mukaan, niin ja laskettava jokaikinen maa-aines ja kivi, sekä kustannukset. Tahtoo lisää aikaa vuorokausiin! Työpäivän jälkeen oon ihan poikki, joten en jaksa enään alkaa tekeen mitään suunnitteluhommia. Työpäivät tahtoo venyä välillä 11 tuntisiksikin, kotityöt odottaa työpäivän päätteeksi ja poikakin vaatii oman aikansa.

Eiliset Euroviisut katsoin tuossa ja nukahdinkin välillä. Hanna oli kaunis ja esitys hyvä. Hanna olisi ansainnut paremman sijoituksen, mutta ei ole noita naapurimaita tarpeeksi niinkö joillakin on. Eikös Hanna saanut kuitenkin Islannilta ja Ruotsilta hyvät pisteet? Hanna ansaitsi ne vaikka ne tulivatkin pohjoismailta. Harmittaa tuollainen naapurimaiden suosio, vaikka biisi ois kunka hanurista tahansa. Ukrainan sijoitus ihan käsittämätön! Euroviisut on suurin laulukilpailu ja arvostettukin vielä. Nykyään niistä on tullut pellekilpailut. Mitä idiootimmalta näytät ja kuulostat sen paremmin menee, voi elämä! Ranska oli myös järkyttävä, Ruotsi oli pettymys.
Serbia oli ihan oikea voittaja, upea biisi ja niin värisyttävä esitys.
                                               583303.jpg

Ruusu jokaiselle äidille näin äitienpäivänä, joka blogissani vierailee.