Tänään oli kasvibiologian kirjallinen tentti ja leikkojen tunnistus. Leikoista tulee täydet pisteet eli vitonen ja kasvibiologiasta jopa neljä - riippuu siitä kuinka arvostellaan vastaukset.Kasvibiologian tentti olisi pitänyt olla jo maanantaina, mutta se siirtyi tälle päivää, onneksi. Viime viikolla näin kahtena yönä painajaisia ja heräilin koko ajan. Stressasin niin paljon tuosta kasvibiologiasta, kun meinaa olla hankala juttu, mutta pikku hiljaa tajuaa joitakin asioita --> osmoosi, diffuusio, soluhengitys, haihdutus, yhteyttäminen, fotosynteesi jne.

Tänään sain takaisin aiemmin tehdyt tentit. Toinen (Perusviljely kasvibiologiaa soveltaen) nyt oli sellainen, että kokeilin kuin menee, koska olin koko viikon koulusta pois ja luin kaksi tuntia ennen tenttiä luokkatoverini muistiinpanot koko viikolta. Tulos 2-. Samana päivänä oli myös yrttien tunnistus ja siitä sain 4-.Osa tietteellisistä nimistä oli häipynyt muististani, mut hyvä tuo on.

Tänään meillä oli jälleen sidontaa, joka ei ole mun laji.
Sain tehtyä itselleni pienen asetelman, joka on tehty ns. kukkien jämistä sekä "vanhentuneista" kukista. Lopputulos on vähän enempi romantikko-ihmiselle, kuin  mulle, mut saa "koristaa" ruokapöytää muutaman päivän vaikka värit ei kotiini sovikkaan.

72388.jpg

72390.jpg
Asetelmassa on ruusu, leikkoneilikkaa, morsiusharsoa, freesia, nahkasanikkaa, daneeta ja unelmaa. Tuota limen väristä kukkaa en muista mikä oli nimeltään. "Jalkana" asetelmassa on mummuni vanha kynttilänjalka.

Ihanaa, sidontaviikko takana eikä ole just nyt pakko lukea yhteenkään tenttiin tai tehdä etätehtävää.